Shopdag agenda

Hier kunt u een tijdslot reserveren voor een shopmoment bij Kinderkleding Partytime. Gezien de strikte eisen die de overheid hier aan stelt, dient elke bezoeker zich apart te registreren. Wenst u met twee personen te komen, dienen beide personen zich apart te registreren. Wij kunnen alleen mensen toelaten die zich daadwerkelijk via dit systeem geregistreerd hebben.

  1. Klik rechtsboven op 'inloggen'. (Op mobiel helemaal onderin)
  2. Klik vervolgens op 'nieuwe gebruiker aanmaken'.
  3. Vul vervolgens de gevraagde gegevens in en klik op 'registreren'.
  4. Je keert dan automatisch terug naar de agenda waar je de bevestiging ziet staan dat je een nieuwe login hebt aangemaakt.
  5. Computer: Klik op het tabblad 'VRIJ' om direct een overzicht te zien van de dagen en tijdslots die nog vrij zijn. Mobiel: de vrije tijdslots zijn direct zichtbaar. Kies de dag en tijd van uw keuze en klik vervolgens op 'reservering toevoegen'. Uw gegevens worden automatisch ingevuld en u hoeft alleen nog maar te klikken op de knop 'maak reservering'. (Uw gegevens worden enkel gebruikt voor het maken van een shopafspraak.)

 Graag tot ziens op De Run 5125c in Veldhoven! (Voer óók de toevoeging C in op het navigatiesysteem, anders word je verkeerd gestuurd.)