KIKI's agenda

VANAF 24 JULI t/m AUGUSTUS IS KIKI'S GESLOTEN.

Wanneer je mee wilt doen met de (ONLINE) lessen van KIKI's stuur een email naar kikispraktijk@gmail.com. Dan maken we de inschrijving gereed en ontvang je jouw inloggegevens. Vervolgens kan je via deze agenda je aanmelden voor de lessen.

Aanmeldprocedure:

Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord. 

Koop krediet via de winkel: Klik op 'Instellingen' rechts boven in het scherm. Klik vervolgens op 'Koop kredietpunten'. Je bent nu in de winkel. Kies de optie die voor jou van toepassing is en betaal via iDeal. Zodra de betaling is afgerond dan wordt het krediet middels punten automatisch op jouw account bijgeschreven. Nu kan je lessen boeken. 

Selecteer in de agenda een les naar keuze. Klik op 'Deelname Toevoegen' en vul je gegevens in. Tot slot klik je op 'Maak Deelname' en jouw reservering is compleet. De punten worden automatisch van jouw account afgeschreven. Hoeveel punten je nog hebt, staat rechts boven in het scherm vermeld.

Alle ONLINE lessen zijn [groen] (1 punt).

Alle reguliere lessen zijn [rood] (2,5 punten).

 

Klik hier om terug te gaan naar KIKI's website.

De gratis versie van deze site gebruikt cookies om relevante advertenties te tonen. Als u gebruik wilt maken van deze site gaat u daarmee akkoord.