Agenda Isokin sporten op abonnement

Welkom op ons online reserveringssysteem. Vanaf maandag 26 oktober kun je je weer maximaal 3x per week inschrijven voor een tijdsblok. Hier is voor gekozen om alle leden evenveel kans te bieden om bij Isokin te komen sporten. Ook zorgen we hiermee voor minder drukte in ons pand. Elke maandag gaat de inschrijving voor de week erna open. 

Fitness betekent dat je vrij kunt sporten. Tijdens elk uur is er een sportinstructeur of therapeut aanwezig in de zaal met uitzondering van het tijdsblok 16.00-17.00 uur. Tijdens dit uur kan het voorkomen dat er geen begeleiding aanwezig is.

Bij sommige tijden staat alleen een groepsles. Vanaf 26 oktober zullen er een bepekt aantal groepslessen worden gegeven in aangepaste vorm. Deze lessen worden in groepjes van 4 gegeven om de regels omtrent het coronavirus te handhaven.

De circuittrainingen kunnen wel met meerdere mensen tegelijkertijd worden beoefend omdat je tijdens deze les op je eigen plek blijft staan en je eigen materiaal gebruikt. Hierdoor kun je de gehele training 1,5 meter afstand houden van elkaar. 

De groepslessen op woensdag, donderdag en vrijdag om 10.15 uur worden buiten gegeven in 2 groepjes van 4 personen. Neem dus warme kleding mee. 

Bij sommige tijden staat bij het blok fitness ook een groepsles. Bijvoorbeeld: fitness + balance. Dit betekent dat er tijdens dit uur de mogelijkheid is om in een klein groepje binnen de les te volgen maar je kunt ook vrij sporten.