Escaperoom 'De verloren schat'

Welkom op het online reserveringssysteem voor Escaperoom 'De verloren schat'. Een pop-up escaperoom speciaal opgezet om geld op te halen voor het Prinses Maxima Centrum. Benieuwd naar de actie? Kijk dan eens op girorosa.nl.

 

Reserveren

Claim nu jouw plek en selecteer in de agenda één van de beschikbare tijdslots. De escaperoom is geschikt vanaf 12 jaar en kan met maximaal 6 personen gespeeld worden (waarvan minimaal 1 volwassene). De reservering is definitief als je een bevestigingsmail hebt ontvangen (check ook even je spam box). NB. Reserveringen kunnen tot maximaal 2 dagen van tevoren gemaakt worden. Wil je op korte termijn langskomen? Stuur dan even een berichtje via onze social media kanalen.

 

Prijzen Escaperoom (voorafgaand ter plaatse te betalen):

  • 4 pers (of minder) : € 60,-
  • 5 pers                   : € 75,-
  • 6 pers                   : € 90,-

 

NB. We mogen voor de escaperoom gratis gebruik maken van het Bierlokaal in horecagelegenheid De Stad Klundert. Indien er een evenement geboekt wordt, zou het kunnen zijn dat we jouw reservering moeten verzetten. We vragen je hier begrip voor te hebben. 

De gratis versie van deze site gebruikt cookies om relevante advertenties te tonen. Als u gebruik wilt maken van deze site gaat u daarmee akkoord.