Aanmelden voor Workshop Toepassen Warmtepomp

Welkom bij ons reserveringssysteem.
Je kunt je hier aanmelden voor deelname aan een Workshop Toepassen Warmtepomp.

Workshops
Om deel te nemen aan een workshop is het aan te raden eerst deel te nemen aan een warmtepomp-informatieavond. Je hebt deze kennis nodig voor een zinvolle deelname aan de Workshop Toepassen Warmtepomp.

Belangrijke dingen die je vooraf moet weten
Deelname is gratis maar zinloos zonder de volgende voorbereidingen:
- Beschrijf jouw huidige situatie via deze link en neem het ingevulde formulier mee naar de workshop;
-
In de workshop gaan we er van uit dat je een warmtepompavond hebt bezocht of de warmtepompfilmpjes op de website hebt bekeken.
- Een warmtepomp kan aardig wat in huis veranderen en vergt een flinke investering, neem daarom bij voorkeur je partner mee (graag beide apart inschrijven)

Voor wie?
De workshop is voor jou als bewoner van een koopwoning die wil weten wat een warmtepomp voor jouw situatie kan betekenen. Je kan het volgende verwachten: 
- begrip van de keuzes die je moet maken,
- inzicht in de maatregelen die je moet nemen voor het installeren van een warmtepomp,
- in staat zijn om een zinvol gesprek te voeren met een installateur.

LET OP! Deze workshop is niet toepasbaar voor woningen met heteluchtverwarming. Daarvoor verwijzen we naar het EnergieBespaarCafé.

Wanneer?
Deze workshop vindt regelmatig plaats. Als er geen data meer staan betekent dit dat alle data volgeboekt zijn. Probeer het dan binnenkort opnieuw. We zullen weer nieuwe data toevoegen.

Na aanmelding ontvang je een bevestiging per mail. 

Waar vind je het Energiehuis?
Het Energiehuis is te vinden in de bibliotheek aan het Onderdoor. De avondingang bevindt zich aan de linkerzijkant van het gebouw, via een oranje deur.