Reserveren voor De Kievit

Boek je bezoek aan De Kievit en betaal met iDeal
Een leuke dag spelen in de speeltuin begint met het boeken van een reservering. Zo ben je verzekerd van een plaatsje in de speeltuin. Voor de reservering betaalt u €5,00 (t/m 16 juli €4,50).

De reserveringskosten worden in mindering gebracht op het entreegeld dat je op de dag van reservering aan de kassa betaalt.

Een kaartje kost in het laagseizoen €4,50 en in het hoogseizoen €5,50 per persoon.

Hoe werkt reserveren?

De reservering geldt voor een dag. Je bepaalt echter zelf je aankomst- en vertrektijd, dat hoef je niet vooraf aan te geven.

Zodra De Kievit is geopend, is het niet meer mogelijk te reserveren voor deze dag. Je kunt - op eigen risico - wel naar De Kievit komen en een kaartje -kopen aan de kassa. Op onze website kun je vooraf zien of het al druk is, dat zie je aan het stoplicht.

Er zijn diverse coronamaatregelen van kracht, lees hierover op de website. Het diepe zwembad is bij voldoende belangstelling alleen geopend voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar die een zwemdiploma hebben. Het ondiepe zwembad is gesloten, de waterspeelplaats is geopend. 

Per reservering kunt u maximaal voor 2 volwassenen en 4 kinderen reserveren. Wilt u voor meer mensen reserveren? Dan verdeel je jouw reservering over twee of meer reserveringen. 

  1. reserveren kan tot 20 minuten voor openingstijd. (Daarna is op deze dag de speeltuin ook zonder reservering te bezoeken.)
  2. klik of tik de gewenste dag aan
  3. kies "reservering toevoegen"
  4. vul de gegevens in
  5. klik op "maak reservering"
  6. vul de niet-ziek verklaring in
  7. betaal de reserveringskosten

Is reserveren verplicht?  Nee. Je kunt de speeltuin ook zonder reservering bezoeken. Kijk vooraf even naar het stoplicht op de website, daar zie je of het druk is, want vol=vol. Je dient je bij de kassa te registereren als bezoeker.

Reserveringkosten worden niet gerestitueerd, tenzij De Kievit niet de mogelijkheid heeft bezoekers te ontvangen, bijvoorbeeld in verband met maatregelen in verband met het nieuwe Coronavirus. U kunt mailen naar  reserveren@speeltuindekievit.nl voor vragen 

De gratis versie van deze site gebruikt cookies om relevante advertenties te tonen. Als u gebruik wilt maken van deze site gaat u daarmee akkoord.