Agenda voor Studieplekken en Stiltecabines

Welkom op de digitale agenda voor het reserveren van een STUDIEPLEK of STILTECABINE in de Chocoladefabriek Gouda.

De Chocoladefabriek is geopend 7 dagen per week, van 10:00 tot 20:00 uur.

Voor het reserveren van een studieplek gelden de volgende voorwaarden:

  • Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Deze zijn aangegeven met letters (tafel) en nummers (stoel). Meer plekken mogen er dus ook niet gebruikt worden. 
  • Je vindt de letters van de tafels en de nummers van de stoelen op de plattegrond bovenaan de tribunetrap en op deze online plattegrond
  • Per dag mag je 2 blokken van maximaal 3 uur reserveren. In totaal mag je 3 nieuwe reserveringen in totaal maken. Zodra een reservering verloopt, mag je weer een nieuwe maken.
  • Je reserveert een studieplek alleen voor jezelf, niet voor iemand anders.
  • Na 20 minuten vervalt een niet gebruikte, gereserveerde plek, wees dus op tijd!
  • Op je gereserveerde studieplek en in het hele gebouw houd je altijd 1,5 meter afstand houdt ten opzichte van anderen, ook als jij en die ander onder de 18 jaar zijn.

Let op! Het komende jaar wordt de Chocoladefabriek verbouwd. Op https://www.bibliotheekgouda.nl/verbouwing.html en www.renovatiechocoladefabriek.nl lees je over waar je rekening mee moet houden. 

De gegevens die u gebruikt om in te loggen (naam en inlognaam) zijn alleen zichtbaar voor uzelf, niet voor andere gebruikers. Vervallen reserveringen worden automatisch verwijderd na 2 weken. Als u uw inlogaccount een half jaar niet hebt gebruikt, worden uw inloggegevens ook uit het systeem verwijderd.