Agenda Amethyst ruimte (grote praktijkruimte 16m2)

Je kunt hier de grote praktijkruimte (Amethyst) boeken voor minimaal 60 min. De tijden worden afgerond op een veelvoud van 15 min.

Tussen 2 afspraken zit standaard 15 minuten. Dit is geen uitlooptijd of voorbereidingstijd; dat wil zeggen: niemand kan deze tijd claimen behalve Avanturijn. Boek dus de tijd die je nodig hebt.

De Amethyst is de 1e (paarse) kolom.

Het is onder voorbehoud mogelijk een zaal voor sessies te boeken als alle ruimten bezet zijn en als de zaal niet later door groepen geboekt wordt. Dit betekent dat elke boeking in zalen onder voorbehoud is van wijziging door Avanturijn. In het weekeind geldt dit ook voor de Amethyst!

De Amethystruimte 16m2 (1e verdieping) is €20,60 per uur. Deze ruimte kan soms gebruikt worden door kleine groepjes die op stoelen zitten evt. met tafels en niet vrij hoeven te bewegen (maximaal 8 personen). Bij groepen geldt een prijs van €25,60 per uur. Als je met een groep in de ruimte wilt, neem dan even contact op met Avanturijn (0302331766 of rphageman@gmail.com).

Het dagdeel tarief (€66,- per dagdeel voor sessies en €78,- per dagdeel voor groepen) is pas voordelig vanaf 3,25 uur en geldt alleen voor aaneengesloten uren (zonder tussentijd, dus niet bij losse sessies achter elkaar met een tussentijd). In dat geval kun je 3,25 tot 4 uur achter elkaar boeken.

Er zijn aparte tarieven voor vast huren (doorlopend een vaste tijd in de week bijvoorbeeld een dagdeel). Bij meer dan 10 uur flexibel huren geldt een korting op de uurprijs van 10%. Achteraf per kwartaal krijg je een factuur voor het aantal uren dat je gebruikt hebt.

Het gebruik van keuken voor thee/koffie is inbegrepen. In Avanturijn is ook een wachtruimte met leesmap. Toegang tot Avanturijn gaat via een deurcode (ook voor cliënten te gebruiken)