Agenda Amethyst ruimte (grote praktijkruimte 16m2)

Welkom op ons online reserveringssysteem. Hier kun je de grote praktijkruimte (Amethyst) boeken voor sessies van minimaal 60 minuten. Verder kun je zelf bepalen hoe lang een sessie is. De tijden worden afgerond op een veelvoud van 15 minuten. De Amethyst is de 1e (paarse) kolom.

Zolang de 1,5 meter afstand geldt is het ook mogelijk om een zaal te reserveren voor een één op één sessie. Dat kan alleen onder voorbehoud en zolang er geen groepen mogen komen. 3 maanden vooruit plannen in de zaal is dus niet mogelijk! Groepen hebben altijd voorrang op sessies. Dit betekent dat elke boeking die je hier doet onder voorbehoud is van wijziging door Avanturijn. Zolang er geen groepen mogen komen zal dat dus niet gebeuren.

Tussen 2 afspraken zit standaard 15 minuten. Dit is geen uitlooptijd of voorbereidingstijd; dat wil zeggen: niemand kan deze tijd claimen behalve Avanturijn. Boek dus de tijd die je nodig hebt.

In het weekeinde kun je overdag alleen boeken door contact op te nemen. Net als in de zalen zitten er vaak groepen.

De Amethystruimte 16m2 (1e verdieping) is €16,40 per uur. Deze ruimte kan soms gebruikt worden door kleine groepjes die op stoelen zitten evt. met tafels en niet vrij hoeven te bewegen (maximaal 8 personen). Bij groepen geldt een prijs van €18,80 per uur. Als je met een groep in de ruimte wilt, neem dan even contact op met Avanturijn (0302331766 of rphageman@gmail.com).

Het dagdeel tarief (€50,- per dagdeel voor sessies en €59,- per dagdeel voor groepen) is pas voordelig vanaf 3,25 uur en geldt alleen voor aaneengesloten uren (zonder tussentijd, dus niet bij losse sessies achter elkaar met een tussentijd). In dat geval kun je 3,25 tot 4 uur achter elkaar boeken.

Er zijn aparte tarieven voor vast huren (doorlopend een vaste tijd in de week bijvoorbeeld een dagdeel). Bij meer dan 10 uur flexibel huren geldt een korting op de uurprijs van 10%. Achteraf per kwartaal krijg je een factuur voor het aantal uren dat je gebruikt hebt.

Het gebruik van keuken voor thee/koffie is inbegrepen. In Avanturijn is ook een wachtruimte met leesmap. Toegang tot Avanturijn gaat via een deurcode (ook voor cliënten te gebruiken)