Online afspraken software voor fitness lessen

Sportscholen en leden profiteren van SuperSaaS

Om minder tijd kwijt te zijn aan planning en kassawerkzaamheden gaan steeds meer sportscholen over op een online reserveringssysteem. Door leden wordt dit enorm gewaardeerd, omdat het hen ook tijdswinst oplevert.

Bij SuperSaaS pakken we het net even anders aan…

Met SuperSaaS richt u zelf uw systeem in. Hierdoor zijn we in staat om onze kosten zo laag mogelijk te houden, waardoor u goedkoper uit bent. We bieden zelfs een gratis versie aan voor nieuwe klanten en voor niet commerciële doeleinden. De software is erg flexibel en toch eenvoudig in gebruik.

Goedkoper uit en alle touwtjes in handen

Veel aanbieders van online afspraken systemen berekenen installatie- en supporttijd door in uw maandelijkse kosten. Omdat u bij SuperSaaS alles zelf instelt kunnen we onze kosten laag houden. Dit scheelt voor u aanzienlijk in uw maandelijkse kosten.

Uw klantendatabase kan eenvoudig geïmporteerd en geëxporteerd worden. Het systeem houdt voor u bij welke reserveringen klanten in het verleden hebben gemaakt. Ook kunt u eenvoudig een krediet- of betalingssysteem toevoegen. Zo kunt u er voor kiezen om klanten vooraf krediet te laten kopen voor verschillende lessen of om ze per les via iDeal af te laten rekenen. Dit bespaard u weer tijd aan kassawerkzaamheden.

En moet er in de toekomst iets gewijzigd worden aan de instellingen? Dan ben u nooit afhankelijk van anderen omdat u zelf alle touwtjes in handen heeft.

Vrijblijvend proberen maar goed begeleid

U kunt eenvoudig een gratis account aanmaken om te kijken wat ons systeem voor u kan betekenen. De wizard leidt u door de eerste stappen heen. Vervolgens vindt u bij elke instelling een korte uitleg. En als u toch nog vragen heeft, dan helpen we u graag op weg met onze online support. Op het moment dat u het systeem naar wens heeft ingericht kunt u met behoud van alle instellingen overstappen naar een betaalde versie. Voor de prijs hoeft u het niet te laten; de pakketten beginnen al bij € 6,– per maand. Meer informatie over onze prijzen vindt u hier.

Spinning les

Bespaar tijd en voorkom no-shows!

  • 24/7 bereikbaar voor afspraken
  • Meer tijd over voor klanten
  • Altijd & overal toegang tot uw systeem
  • geautomatiseerde wachtlijst
  • Eenvoudig beheer
  • Volledig te personaliseren
  • Bevestiging via e-mail
  • SMS-herinneringen
  • Geïntegreerde betaling
Probeer demo
Afspraken maken via de tablet

Flexibele instellingen en toch eenvoudig in gebruik

Omdat we een van de meest flexibele systemen in de markt zijn, kunnen we goed in de behoefte voorzien van verschillende sportscholen en fitnesscentra. U richt het systeem zelf in zodat het past in uw bedrijfsproces. De layout is volledig aan te passen aan uw huisstijl. Om een goede indruk te geven de lessen kunt u per les een afbeelding toevoegen in de agenda. Vervolgens voert u de verschillende lessen in en bepaald u de capaciteit per les. Voor uw leden is het een fluitje van een cent om via uw website een afspraak in te plannen.

Gratis account