Support
Documentatie
Houd er rekening mee dat de optie om uw agenda te integreren in een iframe niet langer door Facebook wordt ondersteund. U kunt echter nog steeds een “Boek nu” knop toevoegen aan uw Facebook-pagina. U kunt de knop toevoegen met behulp van de handleiding Een “Nu boeken” knop toevoegen.

Een agenda integreren in een venster op uw Facebook-pagina

Er zijn twee manieren om uw SuperSaaS-agenda te integreren in uw Facebook-pagina. U kunt ervoor kiezen om een “Nu boeken” knop toe te voegen of u kunt de agenda integreren in een venster op uw Facebook-pagina. Deze handleiding legt uit hoe u een agenda kunt integreren in een venster op uw Facebook-pagina. Als u liever een “Nu boeken” knop wilt toevoegen aan uw pagina, volg dan de handleiding Een “Nu boeken” knop toevoegen.

Wat heeft u nodig voor de integratie?

 • Een Facebook-bedrijfspagina
 • Een SuperSaaS abonnement met een SSL versleutelde verbinding met minimaal één agenda

Een SuperSaaS-agenda in een frame toevoegen aan uw Facebook-pagina

 1. Log in op uw Facebook-bedrijfspagina.

 2. Open een nieuw venster in uw browser en ga naar apps.facebook.com/static_html_plus/

 3. Selecteer Add Static HTML to a Page

  Static HTML toevoegen
 4. Als u meerdere Facebook-bedrijfspagina’s heeft, selecteert u eerst de pagina die van toepassing is, waarna u klikt op Add Static HTML: iframe tabs

  Pagina selecteren
 5. Er verschijnt nu een Static HTML tabblad op uw pagina.

 6. Klik vervolgens op instellingen en kies apps aan de linkerzijde van uw Facebook-pagina om de HTML tab te wijzigen.

  Tabblad verschijnt op uw pagina
 7. Selecteer de gewenste iframe tab om aan te passen en klik op Instellingen bewerken.

  Instellingen bewerken
 1. U kunt de standaardtekst Welcome aanpassen naar bijvoorbeeld Boek Nu! Klik op Opslaan en vervolgens op OK

Tekst aanpassen
 1. Herhaal stap 7 om de standaardafbeelding met de ster te wijzigen. Klik deze keer op de knop “Wijzigen” naast Aangepaste afbeelding voor tabblad: U komt nu op een nieuwe pagina waar u een afbeelding kunt uploaden. Beweeg met uw muis over de afbeelding van de ster en klik op “Bewerken”.

Klik op wijzigen
Klik op bewerken
 1. Er verschijnt nu een pop-up waarin u een afbeelding, die op uw computer staat, kunt selecteren 111 × 74 pixels.

  U kunt een van onderstaande voorbeelden downloaden en gebruiken (rechter muisklik en kies Opslaan als…) of uw eigen knop maken.

Selecteer een afbeelding
Button 1 Button 2 Button 3
 1. U ziet nu een voorvertoning van de afbeelding zonder een optie om deze op te slaan. Als u echter via de zoekfunctie terug gaat naar uw pagina, ziet u de afbeelding daar netjes in het tabblad staan.

Voorvertoning
 1. Nu de opmaak afgerond is, kunt u een iframe toevoegen aan uw pagina. Klik op uw nieuwe Boek nu! knop (de Static HTML tab), en klik op edit tab. Ook kunt u de knop aan de linkerzijde van uw Facebook-pagina terugvinden.

  Klik op de nieuwe boek nu knop
 2. Ga naar het onderdeel Free apps en kies vervolgens de Website app voor een snelle integratie (u kunt uiteraard ook gebruik maken van de HTML app).

  Kies website
  Kopieer en plak de URL van de agenda
 3. Kopieer uw agenda URL in hetURL of external page veld; verwijder de scrollbars om de agenda netjes te schalen op de Facebook-pagina en klik op Save & publish. Klik op de Preview tab om een voorvertoning van uw website te zien.

  Voorvertoning
  Voorvertoning
Om de iframe op uw Facebook-pagina goed weer te geven, dient u eerst “SSL” in te schakelen in uw SuperSaaS-account. U kunt SSL aanzetten in uw SuperSaaS-account op de Toegangsbeheer pagina. (De link verandert dan van http naar https)
Als u uw agenda niet in een iframe wilt tonen, waar die beperkt is tot een breedte van 800 pixels op de Facebook-pagina, kunt u er ook voor kiezen om te werken met een knop of een link die naar uw agenda verwijst. Op deze manier verschijnt de agenda op een nieuwe pagina. (In dit geval is SSL niet noodzakelijk)

Een leadgate gebruiken om meer likes te krijgen op uw Facebook-pagina

Als u de integratie van de agenda in uw Facebook-pagina hebt voltooid, biedt de Static-HTML-app u de mogelijkheid om een leadgate te gebruiken. Als u voor deze optie kiest, krijgen alle gebruikers eerst een pop-up te zien waarin ze eerst informatie moeten invullen voordat ze uw pagina of agenda te zien krijgen.

 1. Als u de Static-HTML-app bekijkt in de admin-modus, kunt u klikken op de Edit tab. Vervolgens klikt u op Leadgate

  Ga naar leadgate
 2. Selecteer Enable leadgate, voer een tekst in voor uw bezoekers en klik op Save & publish

  Voer een tekst in voor bezoekers
  Voorvertoning