Inschrijfformulier

Cursusdata 2022

Cursusaanbod 2022
Open inschrijving
Bij voldoende deelnemers wordt deze dag in overleg gepland.
*
*
*
*
*

Voorwaarden

Betaling uiterlijk 5 dagen voor aanvang van de cursus na ontvangst van factuur.

Na ontvangst van dit formulier ontvangt u een bevestiging dat uw inschrijving is ontvangen. Wacht met betaling totdat u een bevestiging heeft ontvangen, het kan zijn dat de cursus waaraan u wenst deel te nemen al vol is. U ontvangt dan de uitgebreide informatie voor deelnemers. 

Betalingen en voorwaarden 

•  Binnen 3 dagen na ontvangst van aanmelding voor een cursus/workshop wordt er een bevestiging van toelating aan de cursist gezonden per e-mail.

• Uiteraard kan het voorkomen dat u de geboekte workshop/cursus moet annuleren. Annulering is kosteloos tot 5 dagen voor de workshop/cursus. Na deze 5 dagen wordt 100 % van het cursusbedrag in rekening gebracht. Uitzonderingen hierop zijn speciale gevallen zoals verderop beschreven. 

•  Cursussen/workshops dienen uiterlijk 5 dagen voor aanvang van de cursus te worden betaald na ontvangst van factuur. 

• Na betaling van de cursus/workshop, kan alleen door de cursist voortijdig geannuleerd worden in speciale gevallen, (zoals sterfgeval familie) Dan worden de openstaande dagen geretourneerd.

•  Bovengenoemde redenen moeten wel aangetoond kunnen worden.

•  Alle cursussen worden normaliter in z'n geheel gevolgd en niet in delen of per avond. Mocht je één of meerdere sessies niet kunnen volgen geeft dat geen recht op restitutie. 

Door u op te geven geeft u aan akkoord te gaan met de voorwaarden.