Inschrijfformulier
Cursusaanbod 2023
Cursussen open inschrijvingen
Vrijblijvende open inschrijving, bij voldoende aanmeldingen wordt er in overleg een cursus ingepland.
spirituele-cursussen-gelderland.nl
*
*
*
*
*

Betalingen en Voorwaarden

Betaling uiterlijk 14 dagen voor aanvang van de cursus op rekeningnummer Regiobank IBAN: NL02RBRB 0851614213

 t.n.v. Etty van der Graaf  onder vermelding van de naam van de cursus en de maand.

Na ontvangst van dit formulier ontvangt u een bevestiging dat uw inschrijving is ontvangen. Wacht met betaling totdat u een bevestiging heeft ontvangen, het kan zijn dat de cursus waaraan u wenst deel te nemen al vol is. U ontvangt dan de uitgebreide informatie voor deelnemers. Bij niet tijdige voldoening van het lesgeld wordt de cursist de toegang tot een cursus/workshop ontzegd.

Betalingen en voorwaarden 

•  Binnen 3 dagen na ontvangst van aanmelding voor een cursus/workshop wordt er een bevestiging van toelating aan de cursist gezonden per post of per e-mail.

• Uiteraard kan het voorkomen dat u de geboekte workshop/cursus moet annuleren. Annulering is kosteloos tot 14 dagen voor de workshop/cursus. Na deze 14 dagen wordt 100 % van het cursusbedrag in rekening gebracht. Uitzonderingen hierop zijn speciale gevallen zoals verderop beschreven. 

•  Cursussen/workshops dienen uiterlijk 14 dagen voor aanvang van de cursus te worden betaald na de bevestigingsmail. 

• Na betaling van de cursus/workshop, kan alleen door de cursist voortijdig geannuleerd worden in speciale gevallen, (zoals sterfgeval familie) Dan worden de openstaande dagen geretourneerd. In andere gevallen kan bij hoge uitzondering door Etty van der Graaf beoordeeld worden of de helft van het bedrag eventueel geretourneerd kan worden.

•  Bovengenoemde redenen moeten wel aangetoond kunnen worden.

•  Alle cursussen worden normaliter in z'n geheel gevolgd en niet in delen of per avond. Mocht je één of meerdere sessies niet kunnen volgen geeft dat geen recht op restitutie. 

Door u op te geven geeft u aan akkoord te gaan met de voorwaarden.