Hulppagina voor Online Reserveringen -

Neem contact op met de beheerder van Het Kulturhus:
Anja Beumer
0572 38 15 66
06 43276352

info@kulturhustrefpunt.nl

Legenda
 
 Reservering gemaakt door iemand anders
 Reservering gemaakt door u

Bladeren door de agenda

Om te bladeren in de agenda kunt u klikken op de pijltjes in het kalenderhoofd. U kunt alles in één overzicht laten zien door “Allemaal” te kiezen, met de andere opties bekijkt u ze apart. De agenda is op verschillende manieren te bekijken, bijvoorbeeld per maand of per dag, door op de corresponderende tabjes te klikken. Een lijst met alle beschikbare plekken in de agenda krijgt u door op de tab “Vrij” te klikken.

Nieuwe reserveringen

Nieuwe reserveringen kunt u maken door op een beschikbare plek in agenda te klikken. Door op bestaande reserveringen te klikken ziet u meer details en kunt u wijzigingen aanbrengen. In de tabel hieronder vindt u wie reserveringen mag aanmaken en wijzigen. De beheerder bepaalt welke informatie ingevoerd moet worden en wie er wijzigingen mag maken. Als een venster in de weg zit of niet goed zichtbaar is, kunt u het verschuiven door aan de bovenkant te slepen.

Toegangsrechten voor deze agenda

Wie kan een login aanmaken?Alleen gebruikers die van tevoren zijn aangemaakt door de beheerder of een superuser kunnen inloggen.
Wie kan de agenda zien?Iedereen die het webadres weet kan het inzien
Wie kan reserveringen toevoegen?Iedereen die de agenda kan inzien kan iets toevoegen
Wie kan reserveringen wijzigen?Wijzigingen kunnen alleen gemaakt worden door de beheerder of door superusers

Terug