Maak hier zelf je afspraak bij Reconnective Healing Studio

Een sessie boeken is eenvoudig!

 

Heb je al eerder een afspraak gemaakt? Log dan hier in met je emailadres.

 

 

Is dit de eerste keer dat je een afspraak wilt maken? Vul dan eerst hier je gegevens in.  Let goed op dat je een juist email adres opgeeft.

 

Als je bent ingelogd kun je een afspraak plannen in de agenda:

  • Hierna wordt je doorgestuurd naar de volgende pagina waar je direct kunt betalen voor de sessie via Ideal (knop :koop nu) of PayPal.  Het is ook mogelijk contant te betalen in de praktijk of te Pinnen. Druk dan onder aan het scherm op de knop "Later Betalen".
  • Je ontvangt een bevestiging van de gemaakte afspraak op het opgegeven email adres. 
  • Een dag voor de afspraak ontvang je een Sms op het opgegeven mobiele nummer om je aan de komende afspraak te herinneren. 

Boek je de afspraak liever telefonisch, heb je vragen of is het voor jou niet mogelijk op de beschikbare tijden voor een sessie te komen, bel me dan gerust op 070 25 000 50. 

Het kan zijn dat ik aan het werk ben en dat je doorgestuurd wordt naar de voicemail. Laat dan een bericht achter met vermelding van naam en telefoonnummer dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug.

De gratis versie van deze site gebruikt cookies om relevante advertenties te tonen. Als u gebruik wilt maken van deze site gaat u daarmee akkoord.

Reconnective Healing Session € 90,00 1:00
Your Personal Reconnection (Day 1) € 333,00 1:00
Your Personal Reconnection (Day 2) 1:00
Distance Healing Session € 90,00 1:00