Jouw Noord/Zuidlijn begint hier


Op dit moment is het vanwege de testen en werkzaamheden niet mogelijk om publieksrondleidingen te organiseren. Zodra er weer rondleidingen in de agenda staan zijn maken we dit op onze facebookpagina bekend.

Noord/Zuidlijn-(quiz)tour op je mobiel

Voor iedereen die de Noord/Zuidlijn wil zien, maar door het strakke testprogramma nu niet naar beneden kan, hebben we een app ontwikkeld. Met deze applicatie kunt u bovengronds een wandeling langs de lijn maken en krijgt u onderweg interessante feiten, bijzondere verhalen en markante gebeurtenissen te lezen. 

Hoe werkt het?

Open in de browser op uw mobiel deze link: tour.wijnemenjemee.nl. Dan komt u eigenlijk meteen in de app terecht. Hier kunt u ook kiezen welke tour uw voorkeur heeft. Als u vervolgens een tour gekozen heeft, kunt u door de gps aan te zetten zien of u in de buurt van een Noord/Zuidlijn-informatiepunt bent. Op deze punten krijgt u bijvoorbeeld funfacts te zien of leert u meer over de gebruikte technieken van de Noord/Zuidlijn.

 

 De gratis versie van deze site gebruikt cookies om relevante advertenties te tonen. Als u gebruik wilt maken van deze site gaat u daarmee akkoord.

Als u een superuser wachtwoord heeft kunt u hier inloggen