AGENDA (alle ruimtes)

Welkom in ons online reserveringssysteem. U dient ingelogd te zijn om boekingen te kunnen maken. Tot 7 dagen van te voren kunt u onder voorbehoud zelf boeken, bij minder dagen dient u contact op te nemen met reserveringen@kulturhusdemarke.nl.

HOOFDGEBUIKERS HEBBEN ALTIJD VOORRANG

In ons Kulturhus is iedereen van harte welkom, echter kennen wij in onze sporthal meerdere hoofdgebruikers*. Onze hoofdgebruikers hebben altijd voorrang bij het reserveren.

Als u geen hoofdgebruiker bent kunt u dit reserveringsysteem gebruiken om de beschikbaarheid van de zalen in te zien. U kunt ook een reservering maken, echter is deze niet definitief. 

RESERVEREN SPORTHAL/BEACHVELD

De sporthal en het beachveld bestaan beide uit twee delen. Als u de gehele zaal of het gehele veld wilt bespreken, moet u beide delen reserveren, dus twee boekingen doen. 

Voor het beachveld geldt verder nog als voorwaarde voor gebruikers anders dan WHC of Cupido dat zij vooraf contact opnemen met een van deze beide verenigingen. WHC: Miranda Weegereef, 06-38756679 of Cupido: Monique Grefte, 06-18993195.

De Peuterzaal is tijdelijk ook te reserveren als vergaderruimte/oefenruimte. Deze ruimte zal de komende tijd ook worden verbouwd/aangepast. I.v.m. de werkzaamheden kan het zijn dat de ruimte tijdelijk niet kan worden gebruikt!

Wij wensen u alvast veel (sport)plezier in ons Kulturhus!

* Hoofdgebruikers zijn Hengeveldse gebruikers die wekelijks gebruik maken van onze sporthal.