Agenda voor Studieplekken en Stiltecabines

Welkom op de digitale agenda voor het reserveren van een STUDIEPLEK of STILTECABINE in de Chocoladefabriek Gouda.

UPDATE 15 januari 2022: de Chocoladefabriek blijft open, maar er is een beperkt aantal personen wat binnen mag zijn. Alle studie- en werkplekken (ook de stoelen boven bij de trap) zijn alleen te gebruiken na reservering. KRUIM is elke dag van 9 - 19 uur geopend voor afhaal.

Let op: Het dragen van een mondkapje is verplicht als je in de Chocoladefabriek bent, ook als je zit! 

Voor het reserveren van een studieplek gelden de volgende voorwaarden:

  • Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Deze zijn aangegeven met letters (tafel) en nummers (stoel). Meer plekken mogen er dus ook niet gebruikt worden. 
  • Je vindt de letters van de tafels en de nummers van de stoelen op de plattegrond bovenaan de tribunetrap en op deze online plattegrond
  • Per dag mag je 3 blokken van maximaal 2 uur reserveren. In totaal mag je 4 nieuwe reserveringen maken. Zodra een reservering verloopt, mag je weer een nieuwe maken.
  • Je reserveert een studieplek alleen voor jezelf, niet voor iemand anders.
  • Na 20 minuten vervalt een niet gebruikte, gereserveerde plek, wees dus op tijd!

Let op! Het komende jaar wordt de Chocoladefabriek verbouwd. Op https://www.bibliotheekgouda.nl/verbouwing.html en www.renovatiechocoladefabriek.nl lees je over waar je rekening mee moet houden. 

De gegevens die u gebruikt om in te loggen (naam en inlognaam) zijn alleen zichtbaar voor uzelf, niet voor andere gebruikers. Vervallen reserveringen worden automatisch verwijderd na 2 weken. Als u uw inlogaccount een half jaar niet hebt gebruikt, worden uw inloggegevens ook uit het systeem verwijderd.