ALGEMENE VOORWAARDEN

Algemene voorwaarden Voorlichtersgroep COC Midden-Nederland

 

 


Voorlichting aanvragen

Zodra u een voorlichting aanvraagt, gaan wij op zoek naar beschikbare voorlichters om deze voor u te verzorgen. Zodra er beschikbare voorlichters zijn gevonden (bij voorkeur één mannelijke en één vrouwelijke voorlichtster), krijgt u een bevestiging per email. 

Mocht u speciale verzoeken hebben dan kunt u deze per email aan ons stellen via voorlichting@cocmiddennederland.nl. We zullen proberen om aan uw specifieke wensen tegemoet te komen, maar aangezien we werken met vrijwilligers is dit helaas niet altijd mogelijk. 

U kunt ervan uitgaan dat de aangevraagde voorlichting op het door u gekozen moment zal gaan plaatsvinden. Soms is het echter niet mogelijk om beschikbare vrijwilligers te vinden. Wij zullen u dan hiervan op de hoogte stellen en samen zoeken naar een alternatieve datum/oplossing. 


Voorlichting wijzigen

Nadat u bij ons een aanvraag heeft ingediend is deze in principe definitief. Wijzigen van de datum of het tijdstip van een voorlichting kan dan alleen in overleg met ons. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via voorlichting@cocmiddennederland.nl

 


Voorlichting annuleren

Voor het annuleren van een bevestigde voorlichting kunt u contact opnemen met voorlichting@cocmiddennederland.nl

Het annuleren van een voorlichting kan kosteloos tot 7 dagen van tevoren. Voor annuleren binnen 7 dagen brengen wij mogelijk kosten in rekening, u kunt deze opvragen per email.

 


Kosten

De kosten voor een voorlichting zijn afhankelijk van de lengte van de voorlichting (bv. enkel- of dubbel-uur), het type voorlichting (bv. voorlichting op middelbare school of overige instelling) en de specifieke subsidie-afspraken die wij met uw gemeente hebben gemaakt. U kunt contact met ons opnemen via voorlichting@cocmiddennederland.nl om een prijsoverzicht op te vragen.

Naast kosten voor de voorlichting brengen wij ook administratiekosten (€2.50 per factuur) en reiskosten in rekening.


Betaling

In de maand na het verzorgen van de voorlichtingen bij u op school (of op een overige instelling) ontvangt u per email een factuur, we verzoeken u vriendelijk om deze factuur binnen 30 dagen te voldoen. 

U kunt deze factuur voldoen door het bedrag over te maken op IBAN nummer NL38INGB0000578523 ten name van COC Midden-Nederland. Wij verzoeken u vriendelijk om het factuurnummer te vermelden.

Mocht u de factuur niet binnen 30 dagen voldoen, dan ontvangt u een herinnering. Voor het verzenden van herinneringen zijn wij helaas genoodzaakt extra administratiekosten in rekening te brengen